Size bir telefon kadar yakınız
0 123 456 78 90
Dil Seçin
trende
Dil Seçin
trende

ÖNCE SİSTRE Mİ BOYA MI?

16.03.2023
148 görüntülenme
ÖNCE SİSTRE Mİ BOYA MI?

ÖNCE SİSTRE Mİ BOYA MI?
Önce sistre mi boya mı? Adı altında pek çok soru almaktayız. Sistre işlemi esnasında dikkat edilmesi gereken bazı unsurlar vardır. Bunlardan biri de sistrenin mi yoksa boyanın mı daha önce yapılacağıdır.
Her an gelişen teknoloji ile birlikte sistre makinelerinde de değişiklikler olmuştur. Eski makinelerle uygulama yapılacağı zaman son katına atılacak boyanın bekletilmesi daha uygundur. Çünkü eski tip makinelerle sistre işlemi yapılırken çok fazla toz çıkmaktadır. Ancak şu an gelişen makineler uygulama aşamasında toz çıkarmamaktadır.
Tozsuz bir şekilde yapılan sistre cila uygulamasında, ilk olarak boya daha sonrasında ise sistre yapılması gerekmektedir. Toz çıkması gibi bir durum söz konusu olmadığı için gönül rahatlığıyla boya yapmanız mümkündür.
Sistre cila yaptırdığınız zaman, çok fazla avantaj sağlamanız mümkündür. Kullanımın da etkisiyle zamanla yıpranan parkelerde cila yaparak parkelerinizi ilk günkü görünümüne kavuşturmanız mümkün olmaktadır. Böylece daha kısa sürede tadilat yapacağınız gibi maliyetlerden de tasarruf etmeniz mümkün olacaktır.
Cilalama yaparken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunmaktadır;
Cila kuru bir zemine yapılmalıdır.
Zeminin pürüzsüz olması ve tüm tozlardan arındırılması gerekmektedir.
Alanında uzman olan bir firmayla anlaşma sağlamanız gerekmektedir.
Uygulama aşamasında kullanılan malzemeler uygun oranlarda konulmalıdır.
Kullanılan malzemelerin kaliteli olması gerekmektedir.
Tüm bu unsurlara dikkat ettiğiniz zaman, ciladan sonra parkelerinizi çok uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Diğer yandan yaptırdıktan sonra bakım yapmanıza gerek olmadığı gibi temizlenme aşaması da oldukça kolaydır.
Sistre cila uygulaması yapılırken kullanılan kimyasallar herhangi bir kanserojen madde içermemektedir. Sağlık açısından herhangi bir yan etkisi olmayan ürünler kullanılmaktadır. Ahşap zemine de katkı sağlamaktadır.
Yaptırdığınız zeminin renginde de herhangi bir değişiklik olmayacaktır. Cila yaptırırken ve daha sonrasında herhangi bir koku oluşmadığı için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Uygulama yaptırdıktan sonra çok hızlı bir şekilde kuruduğu için de zaman konusunda da bir sorun yaşamanız mümkün olmayacaktır.
Aklınıza takılan ve merak ettiğiniz bir şey olduğunda, dilediğiniz zaman firmamızla iletişime geçebilir ve her konuda bilgi alabilirsiniz.