Size bir telefon kadar yakınız
0 123 456 78 90
Dil Seçin
trende
Dil Seçin
trende
24.04.2022
882 görüntülenme
Sistre Cila

Sistre Cila

sistre cila uygulaması zemin döşemeleri için hem onarım açısından hem de işlevsellik açısından oldukça önemlidir. İç mekandan dış mekana, kullanılan ortama ve ortamın ihtiyacına göre değişiklik gösteren zemin kaplama malzemelerinin pek çok farklı çeşiti vardır. Seramik kaplama, doğal taş döşeme, ahşap deck, laminat parke, lamine parke, masif parke, marküteri laminat parke vb. ürünler zemin döşeme malzemelerine örnek olarak verilebilir. Bu gün burada, %100 ahşap olan parkelerin bakımında kullanılan sistre cila işlemini açıklayıp, sistre cila fiyatları hakkında bilgi vereceğim.

Sistre Cila Nedir?

Yukarıda da söylediğim gibi, sistre cila işlemi yalnızca %100 ahşap olan zemin döşeme malzemelerine uygulanabilir. %100 ahşap olan zemin döşeme malzemelerinden kast ettiğim şey lamine parke ve masif parkedir. Bu konuda en çok sorulan sorulardan biri de laminat parkeye sistre cila yapılır mı? Sorusudur. Laminat parke %100 ahşap değildir. Laminat parkeler ahşap tozunun özel tutkallarla bir araya getirilerek preslenmesiyle oluşan zemin döşeme malzemeleridir. Yapım aşamasında preslendikten sonra üzerine ahşap desenli bir kağıt koyulur ve satışa sunulur. Ancak bu cila sistre cila ile aynı değildir ve zarar gördükten sonra tekrardan cila işlemi uygulanamaz. Ancak masif parkelerde ya da lamine parkelerde durum aynı değildir. Hem lamine parke hem de masif parke %100 ahşaptan üretildiği için zamanla parkeniz çizildiğinde ya da parlaklığı gittiğinde sistre cila işlemi uygulayarak uzun yıllar boyunca kullanmaya devam edebilirsiniz. Toparlayacak olursak eğer sistre cila işlemi %100 ahşap parkelere uygulanır ve parkenizi uzun yıllar kullanmanıza olanak sağlar. Parke sistre cilasının dışında ahşap karo zeminlere de sistre cila işlemi uygulanabilir.

Sistre Cila Nasıl Yapılır?

Sistre cila işlemini uygularken kaliteden ödün vermiyoruz. Bunun yanında zeminden en iyi sonucu alabilmek için uyguladığımız belli bir sıralama var. Sistre cila işleminin sıralamasını açıklamadan önce söylemek istediğim bir şey var. Öncelikle şunu söylemeliyim ki bizim firmamız sistre cila işinde yılların verdiği deneyime sahip bir firma. Alanında uzman olan ustalarımız sayesinde siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaktayız. İsterseniz gelin size bu mükemmel hizmetten bahsedeyim. İşe öncelikle zeminin üzerini boşaltmakla başlıyoruz. Eşyalarınıza zarar vermeden dikkatli bir şekilde zeminin üstünü boşaltıyoruz. Daha sonrasında sistre cila işleminin uygulanacağı alanın metrekaresini hesaplayıp kullanacağımız cilayı seçmesi için müşterimize bilgi veriyoruz. Müşteri onayını aldıktan sonra özel tozsuz sistre makinemiz ile bütün zemini dikkatli bir şekilde zımparalıyoruz. Başka firmalardan sistre cila hizmeti alan kişilerin en büyük şikayeti süpürgelik kenarlarının düzgün bir şekilde cilalanmamasıdır. Ancak bizler, özel kenar zımparalama makinemiz sayesinde süpürgelik kenarlarına uygulanan sistre işlemi ile zeminin orta kısmına uygulanan sistre ile aynı kalitede olmasını sağlıyoruz. Daha sonrasında zemininizdeki derin çatlakların ya da küçük kırık parçaların yerinin, en iyi şekilde doldurulması için özel olarak hazırlamış olduğumuz zemin macununu bütün zemine uyguluyoruz. Sonrasında temizlik işlemini gerçekleştirip sizin seçmiş olduğunuz cilamızı zemine uyguluyoruz. Böylelikle Sistre cila işlemini bitirmiş oluyoruz. Şimdiden sağlıklı ve mutlu bir şekilde uzun yıllar boyunca kullanmanızı dileriz.

Sistre Cila Fiyatı

Şimdi de geldik işin en can alıcı noktası olan sistre cila fiyatlarına. Parkelerinizi uzun yıllar boyunca kullanmak istiyorsanız sistre cila bakımını zamanında yaptırmanız lazım. Burada sizlere sistre cila fiyatları hakkında kesin olarak bir bilgi veremiyorum. Fiyatlandırmada belirleyici olan zemindeki ahşabın türü ve kullanılacak cilanın kalitesidir. Ama bir genelleme yapmamız gerekirse eğer şunu söyleyebilirim ki, sistre cila fiyatlarının metre karesi 20₺ ile 70₺ arasında değişmektedir.

Tamamlamış olduğumuz projelerimizin bir kısmını fotograf galerimizden yada @parkecilaci sosyal medya hesaplarımızdan inceliye bilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.